Vijftien (jeugd)internationals van vrouwentak ontvangen oproep

Artikel
Vijftien (jeugd)internationals van vrouwentak ontvangen oproep

PSV Vrouwen speelt aanstaande zondag het tweede competitieduel tegen Excelsior in Rotterdam. De opgeroepen (jeugd)internationals vliegen vervolgens vanaf maandag uit bij PSV Vrouwen.

Vier A-internationals op pad
Onder leiding van de nieuwe bondscoach Mark Parsons is PSV’er Sari van Veenendaal opgenomen in de selectie van de OranjeLeeuwinnen. De 24-koppige selectie van Oranje start de WK-kwalificatiereeks met wedstrijden tegen Tsjechië (17 september) en IJsland (23 september). De 81-voudig international Julie Biesmans start met Red Flames aan de WK-kwalificatiereeks tegen Polen (17 september) en Albanië (21 september). Middenvelder Amy Harrison is opgeroepen voor Australië voor een vriendschappelijk duel in en tegen Ierland (22 september). Voor Anika Rodriguez is het een bijzondere interlandperiode, de Amerikaans-Mexicaanse speelster heeft haar eerste uitnodiging voor het Mexicaanse vrouwenelftal ontvangen en reist af voor een oefenduel tegen Colombia (22 september).  

Hofleverancier bij Oranje O19
Bij Jong Oranje, voorheen Oranje O23, is Janou Levels opgeroepen voor een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten van Zweden (19 september). Bij Oranje O19 is PSV hofleverancier met zeven speelsters voor de zesdaagse activiteit met een tweeluik tegen Mexico (18 en 21 september). Esmee Brugts en Maxime Snellenberg zijn geselecteerd namens PSV Vrouwen, net als Senna Koeleman, Shi-jona Martina, Eef Smits, Zera Hulswit en Dieke van Straten van Jong PSV Vrouwen. Voor Oranje O17 zijn Kealyn Thomas en Robine Lacroix van Jong PSV Vrouwen uitgenodigd voor het oefenduel in en tegen België (8 september). Keepster Femke Bastiaen van Jong PSV Vrouwen is opgeroepen voor trainingstage België O23.

Bekijk ook