Veerman warm onthaald door fans: ‘genoten van de winst’

Veerman warm onthaald door fans: ‘genoten van de winst’
2 min
PSV1

Joey Veerman speelde vandaag een prima wedstrijd tegen zijn oude club. Hij is tot Man of the Match bekroond door de supporters van PSV, die hem luidkeels toezongen tijdens het duel. De middenvelder reageert op de overwinning.

Weerzien
Voor Veerman was het een weerzien met zijn oude club. In de winter maakte hij de overstap van sc Heerenveen naar PSV. Het was een bijzonder moment voor hem om tegen die club te spelen. “Het was heel leuk, de spelers zijn gewoon goede vrienden van me. Het is altijd fijn om ze weer even te zien”, vertelt de middenvelder. “Ik heb contact met ze gehad van te voren. We dollen een beetje met elkaar, maar vandaag stond ik er voor PSV en heb ik genoten van de winst.”

Toegezongen
Niet alleen was het een weerzien met zijn oude club, Veerman scoorde ook nog. In een vol Philips Stadion werd hij luidkeels toegezongen door de fans. “Dat was heel mooi om te horen, daar krijg je veel vertrouwen van”, zegt Veerman. “We hebben het eerste half uur gedomineerd, maar in het laatste kwartier kwamen zij er juist beter uit en gingen ze makkelijker voetballen. Gelukkig beslisten we het vroeg in de tweede helft al.”

wedstrijden
PSV1