Veerman blij met debuut: ‘Voel me top bij deze club’

Veerman blij met debuut: ‘Voel me top bij deze club’
2 min
PSV1

2022 heeft de gewenste start gehad met een overwinning op FC Groningen. De spelers van PSV zijn zeer tevreden. Joey Veerman reflecteert op zijn debuut en Marco van Ginkel op het verloop van de wedstrijd.

Debutant
Joey Veerman straalt voor de camera van ESPN. Het geluk van de middenvelder kan niet op na zijn debuut. “Ik ben heel blij met de overwinning en uiteraard met mijn debuut”, vertelt Veerman. “Ik voel me top bij deze club, dit was een prachtige middag. Het niveau op de trainingen ligt hier wat hoger, maar ik kan voor mijn gevoel goed mee. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gekregen.”

Drie punten
Van Ginkel is ook blij met de komst van Veerman. “Joey is een hele goede speler. Ik ben blij dat hij erbij is, dat is goed voor de concurrentie”, vertelt de captain. Over het verloop van de wedstrijd is hij ook positief: “We hebben gedaan wat we moesten doen. Drie punten pakken en koploper blijven. De eerste helft ging goed, daarna zakte we een beetje in en werden we slordig, maar we hebben het uiteindelijk over de streep getrokken. Nu kunnen we vooruitkijken naar een belangrijke week.”