Veel PSV’ers opgeroepen voor nationale elftallen

Artikel
Veel PSV’ers opgeroepen voor nationale elftallen

Niet alleen uit de A-selectie zijn er PSV’ers opgeroepen voor de interlandperiode. Ook uit verschillende PSV-jeugdteams gaan spelers hun land vertegenwoordigen. Dit zijn ze.

Internationaal
Nieuweling Herman Geelmuyden is opgeroepen voor Noorwegen O19. Hij neemt het begin februari in het 4-nation tournament La Manga in Spanje op tegen drie andere landen: Roemenië, Turkije en Portugal. Ook Johan Bakayoko en Fedde Leysen zijn dan in Spanje te vinden. Beide spelers gaan met de O17 van België op trainingskamp naar Malaga waar ze vriendschappelijke wedstrijden zullen spelen tegen Oekraïne O17 en Rusland O17.  

Oranje O16
Bij Nederland O16 zit een drietal spelers bij de selectie. Het gaat om Livano Comenencia, Iggy Houben en Lars Putters. Zij zullen in het UEFA-development toernooi in Portugal drie wedstrijden spelen tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland, Portugal en Colombia. Jamal Ourhis staat op de stand-by lijst.

Vierlandentoernooi
Voor Oranje O15 staat het vierlandentoernooi op het programma. Bram Rovers, Jason van Duiven en Joëlle Gill’ard zitten bij de definitieve selectie. Bart Hamers staat stand-by. De talenten van Oranje O15 zullen een drietal wedstrijden afwerken tegen Tsjechië O15, Ierland O15 en Spanje O15.

Tweedaagse stage
Namens PSV zijn D'Leanu Arts, Dylan Hopman, Mylian Jimenez en Aaron van Lare aanwezig bij een tweedaagse stage van Oranje O17 in Zeist.

Bekijk ook

Top 10 Goals | Jeslynn Kuijpers

Video

PSV Work Out | Zijwaartse Lunge

Video