Update: extra online kennissessie PSV Academy

Artikel
Update: extra online kennissessie PSV Academy

PSV Academy organiseert tweewekelijks online kennissessies over de werkwijze en lifestyleonderwerpen. Er is een extra kennissessie georganiseerd voor komende woensdag 17 februari om 19.00 uur over bio-banding. Ook kunnen er vraagstukken voor de sessie van dinsdag 23 februari worden ingestuurd.

PSV zoekt graag de samenwerking met de (gast)ouders en verzorgers om de jeugdspelers zo goed mogelijk te begeleiden. Via online kennissessies, die in november zijn gestart, is er extra aandacht voor relevante onderwerpen die voordelig kunnen zijn voor de directe omgeving van een jeugdspeler.

Extra kennissessie bio-banding
Er is aanstaande woensdag 17 februari een extra sessie ingepland met Ernest Faber en Jurrit Sanders over bio-banding. Vanaf 22 februari zal er binnen de PSV Academy gestart worden met het trainen op basis van biologische leeftijd, ook wel bio-banding genoemd. Faber en Sanders lichten graag inhoudelijk toe wat dit betekent voor de jeugdspelers op PSV Academy. Het doel van bio-banding is om zo meer individueel maatwerk te kunnen bieden aan de spelers. De link voor de digitale sessie wordt zoals gebruikelijk via de trainers gedeeld met ouders en verzorgers. 

Vragen insturen door ouders/verzorgers
Daarbij is op dinsdag 23 februari de kennissessie over de samenwerking met zaakwaarnemers en de werkwijze bij contracten binnen PSV Academy. Deze sessie is onder leiding van Ernest Faber, directielid Peter Fossen en Willem Thijssen, Legal Counsel PSV. We ontvangen hiervoor graag de input en vraagstukken van ouders en verzorgers. De vragen over dit onderwerp kunnen worden gemaild naar organisator Pablo Botermans via p.botermans@psv.nl