Uitsupporters welkom: steun PSV in Amsterdam of Almelo

Uitsupporters welkom: steun PSV in Amsterdam of Almelo
2 min
PSV1

Na meer dan anderhalf jaar zijn er komend voetbalseizoen weer uitsupporters welkom bij voetbalduels. Vanaf maandag 26 juli kun je kaarten kopen voor het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax en de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo

Ajax - PSV: 1600 supporters
Bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal zijn 1600 supporters van PSV welkom. Je hebt een Club Card nodig om aan kaarten te komen en wanneer je 11 of meer loyaliteitspunten hebt, kun je vanaf maandagochtend 10.00 uur een kaart kopen. Een buscombi naar Amsterdam kost € 33,-, leden van de supportersvereniging ontvangen korting. Wanneer de wedstrijd wordt gespeeld is nog onzeker: afhankelijk van de Europese prestaties van PSV is dat op zaterdag 7 of zondag 8 augustus.

Meer info

Heracles Almelo - PSV: 330 supporters
PSV begint de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op 14 augstus. Bij dat duel zijn 330 supporters van de club toegestaan. Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een uitkaart, supporters die 40 of meer loyaliteitspunten hebben verzameld krijgen een voorrang op het bestellen van een ticket. Vanaf 09.00 uur op maandag kunnen zij een kaart bestellen. Voor overige uitkaarthouders begint de verkoop een dag later, mits er nog kaarten te koop zijn.

Meer info

PSV1