Uitslagen | Winterstop nu écht voorbij op PSV Campus de Herdgang

Jeugd

Na een lange winterstop en een afgelaste speelronde door winters weer, wordt er dan eindelijk gevoetbald op PSV Campus De Herdgang. Het levert een aantal mooie resultaten op voor de jeugdteams van PSV.

O13-1 PSV - Vitesse 2-2
De jongens van PSV Onder 13 mogen het spits afbijten tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Bij het fluitsignaal voor de rust was er nog niet gescoord en ook na nog eens 45 minuten kwam er geen winnaar uit de bus. Door doelpunten van Souhel Kaké en Adin Camo eindigt het in een 2-2 gelijkspel.

O13-2 Spartaan - PSV
Met maar liefst zes doelpunten vóor en nul tegen, mag PSV Onder 13-2 zeker spreken van een ruime overwinning. De doelpunten werden gescoord door David Zirausha-Shyaka, Amyn Babaoui, Souhel Kaké, Sven vanden Brabaer en Ezechiel Emaga. Ezechiel maakte er zelfs twee.

O14-1 AZ - PSV 0-2
Eén leeftijdscategorie hoger pakt Onder 14-1 de volle mep. In Alkmaar wordt de tegenstander met 0-2 opzij gezet mede dankzij doelpunten van Jerayno Hunte en Obama Appiah.

O14-2 PSV - MVV 3-0
Micaiah Osei scoort tweemaal tegen de bezoekers uit Maastricht. Kick de Winter schrijft het derde doelpunt op zijn naam. Achterin houden ze het doel schoon en dus pakt Onder 14-2 evenveel punten als dat het goals scoort.

O15 AZ - PSV 3-3
Onder 15 reist af naar Alkmaar voor een duel tegen AZ. In de eerste helft komt het op voorsprong, maar uiteindelijk keert het naar huis met één punt. Samuel Dumbili scoort en Gennaro van der Sluis maakt er zelfs twee.

O16 Go Ahead Eagles - PSV 4-2
Ondanks twee doelpunten van Isaï Middag maakt Onder 16 geen vuist in Deventer. De PSV Academy-talenten verliezen met 4-2.

O17 PSV - FC Utrecht 1-3
Door een doelpunt van Robin van Duiven komt Onder 17 nog wel op voorsprong tegen FC Utrecht. Op PSV Campus De Herdgang gaat het na de rust echter mis. Door drie doelpunten van de bezoekers blijft het met lege handen achter.

O18 AZ - PSV 1-3
Als derde team van PSV Academy gaat Onder 18 op bezoek in Alkmaar. Tegen de leeftijdsgenoten uit Noord Holland komt het voor rust al op voorsprong door doelpunten van August Priske Flyger en Tygo Land. Na rust breidt Priske Flyger de voorsprong verder uit met zijn tweede doelpunt.