Topper op De Herdgang: 'We gaan geen rare dingen doen'

Artikel
Topper op De Herdgang: 'We gaan geen rare dingen doen'

PSV Vrouwen speelt vrijdagavond in eigen huis tegen naaste belager Ajax Vrouwen. Het team van coach Sander Luiten kan de koppositie verstevigen en gaat op jacht naar haar zevende zege op rij. Kom jij het team aanmoedigen? Er is nog kassaverkoop op De Herdgang

PSV koestert op dit moment een voorsprong van drie punten op Ajax en kan deze vanavond dus verdubbelen. “Onze voorbereiding is net als anders, we doen waar we goed in zijn en gaan geen rare dingen doen”, zegt Luiten. “We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Dit affiche komt natuurlijk op een mooi moment als afsluiting van het eerste competitieblok. Na de wedstrijd weten we precies waar we staan.” Luiten kan buiten de langdurig revaliderende Hendriks, Van Schijndel en Ten Westeneind beschikken over een fitte selectie.

Kassaverkoop aan de deur
Er zijn ruim 1.200 toegangskaarten in de voorverkoop afgenomen. Dit betekent dat er vanavond nog vrije verkoop is aan het verkooploket op sportcomplex De Herdgang. Het complex is vanaf 18.00 uur geopend voor publiek. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,00 of € 3,00. Wil jij verzekerd zijn van een toegangskaartje? Kom op tijd want er is een maximum van 2.000 toeschouwers vastgesteld. Het publiek wordt geadviseerd rekening te houden met de verwachte verkeersdrukte rondom De Herdgang.