Teleurstelling bij PSV’ers na verlies tegen Willem II

Artikel
Teleurstelling bij PSV’ers na verlies tegen Willem II

De frustratie heerst na de verliespartij tegen Willem II. PSV had de kansen, maar kan het niet laten zien met drie punten. PSV’ers reageren teleurgesteld op de wedstrijd.

Efficiëntie
Roger Schmidt verwachtte meer van de wedstrijd, maar kijkt nu toch tegen het verlies aan. “We spelen goed, creëren kansen, gunnen onze tegenstanders niets, maar verliezen 2-1.”, vertelt de Hoofdcoach bij ESPN. “Zij scoren hun enige schot op doel en we krijgen een ongelukkige eigen goal. We hadden veel besluitvaardiger moeten zijn en de wedstrijd vroeg op slot moeten gooien. Helaas moeten we accepteren dat we er niet meer dan één konden scoren. Met de efficiëntie kan ik niet blij zijn vandaag.” 

Geen excuus
“Ik geloof bijna niet dat we hebben verloren”, vertelt Eran Zahavi. “We speelden beter en hadden de wedstrijd in onze hand. Ja, we maakten fouten en we hadden pech. Maar dat mogen we niet als excuus gebruiken. We hadden genoeg momenten om de wedstrijd te beslissen maar deden dat niet.”

Fouten
Marco van Ginkel ziet verbeteringen in het spel van PSV, maar de eindstand laat het niet zien. “Teleurstellend”, reageert de aanvoerder daarop. “De laatste wedstrijden hebben we niet heel goed gespeeld, vandaag was het veel beter. We geven weinig kansen weg, dus dit had zeker niet gehoeven. Twee ongelukkige tegengoals en zelf maken we onze kansen niet af. Dan heb je nul punten. We maken twee fouten en verliezen daardoor.”