‘Studio PSV’ biedt fans een unieke wedstrijdbeleving

Artikel
‘Studio PSV’ biedt fans een unieke wedstrijdbeleving

Een wedstrijd voor PSV op een unieke manier beleven? Dat kan in ‘Studio PSV’. Bavaria en PSV bieden PSV-supporters een kans om een wedstrijd van hun favoriete club, ondanks de pandemie op een bijzondere manier te bekijken.

Studio PSV
Bavaria is al twintig jaar het huisbier in het Philips Stadion en al generaties lang ‘supporter van ons PSV’. Recentelijk werd besloten om in het licht van alle coronamaatregelen de focus van stadionbeleving te verschuiven naar een focus op wedstrijdbeleving thuis. Geïnspireerd op het fenomeen ‘man caves’ werd een touringcar bus volledig omgebouwd tot Studio PSV. Een PSV-walhalla voor supporters die de live wedstrijden in deze coronatijden thuis op de bank moeten bekijken.

Aanmelden
Studio PSV is van alle gemakken voorzien: een Bavaria 0.0% biertap, groot TV scherm, een mini museum en een tafelvoetbal. Alles om de wedstrijden van PSV op een unieke manier te beleven, samen met gezin of huisgenoten. PSV-supporters die zich aanmelden, maken iedere PSV-wedstrijd kans om Studio PSV bij hen voor de deur te ontvangen. Extra bijzonder is dat ze de wedstrijd in de touringbus live kijken samen met een PSV-legende.

Meld je aan

Ultieme thuiskijkervaring
Kasper Berkhout, Brand Manager Bavaria: “Als supporter van PSV beleven we dit voetbalseizoen natuurlijk op een heel andere manier. We missen de stadionbeleving, het gevoel van samen juichen en proosten op de overwinning. We snappen dat dit voor veel PSV supporters geldt. Daarom brengen we met Studio PSV deze beleving naar de supporters thuis, letterlijk, door het hele land. Studio PSV biedt supporters alle ingrediënten voor de ultieme thuiskijkervaring. En natuurlijk zorgen we dat de hele ervaring coronaproof is, aansluitend bij de overheidsmaatregelen.”

In-house ontwikkeling
Frans Janssen, Commercieel Directeur PSV: “Swinkels Family Brewers daagde ons uit om in plaats van communicatie en activaties in het stadion, de zogenaamde thuisbeleving extra waardevol en uniek te maken. Als PSV is het van belang om gedurende deze uitdagende periode de fan engagement levend te houden en zelfs te versterken. Dit in-house ontwikkelde concept is voor zover ik weet nooit eerder vertoond en zal de gelukkigen onderdompelen in het PSV-clubgevoel.”

Makers
Het concept voor deze activatie en alle communicatiemiddelen werden in-house ontwikkeld door PSV. De inrichting en operatie van de bus werd gerealiseerd door MegaWatt.