Streekderby voor Jong PSV

Artikel
Streekderby voor Jong PSV

Jong PSV neemt het vrijdagavond in de Jupiler League op tegen Helmond Sport. Een streekderby in het Lavans Stadion voor het team coach Pascal Jansen. In Helmond heeft Jansen onder meer de beschikking over Steven Bergwijn, Florian Jozefzoon en Rai Vloet.

Winst tegen Telstar
Laatstgenoemde tekende afgelopen maandag tegen Telstar nog voor een hattrick en had zo een groot aandeel in de 4-3 zege van de beloften. Het was de eerste zege na vier opeenvolgende puntendelingen. Naast het drietal is ook Suently Alberto opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Helmond Sport. De verdediger zat door afwezigheid van Nicolas Isimat een week geleden nog op de bank tijdens het uitduel bij De Graafschap, maar officieel behoort hij nog tot de selectie van Jong PSV. Dat is dan ook de reden dat hij daar vanavond weer aansluit.

Klein verschil
Jong PSV bezet na de wedstrijd van maandag overigens de negende plaats op de ranglijst en heeft op dit moment twee punten meer dan Helmond Sport (16 om 14 punten), dat twaalfde staat. Een klein verschil tussen beide ploegen dus en met een zege zou het team van Pascal Jansen goede zaken doen. Helmond Sport - Jong PSV begint vrijdagavond om 20.00 uur. Via @PSV op Twitter houdt de club je op de hoogte van de ontwikkelingen in Helmond. Later volgt een verslag en samenvatting op de site.