Start Eredivisie Vrouwen met gratis speelronde!

Start Eredivisie Vrouwen met gratis speelronde!
2 min

Bezoek gratis de wedstrijd PSV Vrouwen - Telstar Vrouwen! PSV Vrouwen begint zaterdag 4 februari aan een spannende tweede seizoenshelft in de Eredivisie Vrouwen. Wie haalt de play-offs? Wie wordt kampioen? Je kunt het volgen, te beginnen met een gratis duel van de vrouwen van PSV. Hoe? Dat lees je hieronder.

Gratis speelronde per club
In aanloop naar het EK in eigen land wordt door iedere club uit de Eredivisie Vrouwen een gratis speelronde aangeboden voor verenigingen. PSV Vrouwen start als eerste club en biedt verenigingen de kans om gratis het thuisduel tegen Telstar te bezoeken. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 4 februari om 16.00 uur.

Kom in actie!
Abonnees van de PSV Vrouwen Nieuwsbrief & voetballende meisjes uit de regio zijn inmiddels door de KNVB aangeschreven. Heeft jouw vereniging nog geen bericht ontvangen? Lees hier verder hoe je als vereniging kunt deelnemen aan de posteractie!

Let op: de wedstrijd is verzet van vrijdag 3 februari naar zaterdag 4 februari. Je kunt tot en met vrijdag 3 februari 2017 deelnemen aan deze actie!