Seagate Technology Official Supplier PSV Esports

Artikel
Seagate Technology Official Supplier PSV Esports

PSV Esports heeft een samenwerking gesloten met Seagate Technology. Het bedrijf verbindt zich voor minstens een jaar als Official Supplier aan de virtuele voetbaltak van de club.

Optimale ondersteuning
Seagate Technology gaat ervoor zorgen dat de esporters van PSV optimaal worden ondersteund bij on- en offline gamen. Het bedrijf verstrekt hoge opslagcapaciteiten aan en investeert in PSV Esports, waarmee de club extra mogelijkheden heeft om de eigen teams te ondersteunen en talentontwikkeling te faciliteren. “We zijn erg blij met Seagate als nieuwe supplier van PSV Esports”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Samen met hen en andere stakeholders bouwen we aan een krachtig nationaal en internationaal esports-landschap.”

Nieuwe doelgroep bereiken
Hij vervolgt: “Gamen is ongekend populair onder een grote, interessante en tevens lastig te bereiken doelgroep. Wij willen bij die doelgroep betrokken zijn en via esports ook nieuwe doelgroepen aan de club verbinden. Naast ons team van populaire FIFA-spelers zijn we eerder dit jaar als eerste Nederlandse club gestart met een League of Legends-team, om ook mensen die minder affiniteit met voetbal hebben aan de club te binden. Met de toegenomen aandacht en de komst van nieuwe partijen als Seagate verheugen we ons op de verdere toekomst van PSV Esports”. 

Community vergroten
PSV, Seagate en de andere partners binnen PSV Esports willen de professionele gamecommunity in de Benelux de komende jaren vergroten. Gezamenlijk gaan de partijen aan de slag met het maken van unieke content, activaties en het organiseren van (online) toernooien en evenementen. “Het team van PSV Esports ondersteunt maatschappelijke initiatieven en staat voor ambitie, innovatie en gameplezier. We zijn verheugd om deze samenwerking met PSV aan te gaan”, zegt Emir Amri Channel Marketing Manager in Noord-Europa van Seagate Technology. “Met onze producten willen we de totaalbeleving van gamers optimaal ondersteunen. Wij leveren hoge opslagcapaciteiten voor console gaming en gaming-SSD's.” 

Over Seagate Technology
Seagate Technology is wereldleider op het gebied van gegevensopslag en beheeroplossingen. Al meer dan veertig jaar is het bedrijf een van de grootste fabrikanten van opslagoplossingen ter wereld en staat bekend om haar betrouwbare interne en externe harde schijven. Seagate biedt innovatieve, geïntegreerde en modulaire opslagoplossingen voor o.a. Enterprise, Surveillance, NAS, Gaming en PC- gebruik en of toepassingen.