Schmidt: ‘We gaan er alles voor geven’

Schmidt: ‘We gaan er alles voor geven’
2 min
PSV1

Roger Schmidt is na de gewonnen bekerfinale bij ESPN zeer te spreken over zijn ploeg. Volgens de Hoofdcoach heeft PSV verdiend gewonnen van Go Ahead Eagles. Ook is hij blij met de trefzekere Joey Veerman die zich snel heeft aangepast na zijn transfer.

Domiant PSV
"We staan pas in de finale," knipoogt Schmidt naar de camera als Hans Kraaij Jr. hem 'bekertrainer' noemt. "We gaan er alles voor geven om de beker te winnen." De Hoofdcoach was tevreden over zijn ploeg en wat deze heeft laten zien in de halve finale tegen Go Ahead Eagles. "We hebben vanaf het eerste fluitsignaal goed gespeeld. We hebben vanavond laten zien wat onze intenties zijn in dit toernooi.”

Intelligente voetballer

“Zij scoorde eerst met hun eerste kans, dat kan gebeuren. Maar we bleven rustig en waren technisch en tactisch goed. We hebben de hele wedstrijd de controle gehad,” zo vertelt Schmidt die ook erg tevreden was over Joey Veerman. “Hij speelde vandaag in een net wat andere positie en heeft dat goed ingevuld. Ik ben blij dat hij zich zo snel heeft weten aan te passen na zijn transfer. Echt een intelligente voetballer.”