Sander Heesakkers (18) tekent contract

Sander Heesakkers (18) tekent contract
2 min
Jong

Jeugdspeler Sander Heesakkers (PSV A1) heeft in het Philips Stadion zijn handtekening gezet onder een contract voor drie jaar. In bijzijn van technisch manager Marcel Brands werd de verbintenis getekend. Heesakkers speelt al sinds 2007 voor PSV, toen hij in de D1 begon. Seizoen 2013-2014 wordt zijn zevende seizoen in het rood-wit.

Heesakkers (Boxtel, 8 januari 1995) komt voor het tweede jaar op rij uit in de A1, dit seizoen onder leiding van trainer Pascal Jansen. De 18-jarige verdediger heeft zijn hele opleiding doorlopen op De Herdgang en is dus ook de komende jaren verbonden aan PSV. Zijn mooiste momenten zijn het winnen van de beker voor A-junioren (vorig seizoen na verlenging in een finale tegen Feyenoord) en de thuisoverwinning op Celtic in de NextGenSeries.

Jong PSV
“Ik train nu al een aantal weken mee met Jong PSV en richt me daarna op de Otten Cup met PSV A1”, zegt Heesakkers, uiteraard blij met zijn contract. “Vorig jaar heb ik een mooi jaar gehad met PSV A1, ik hoop dat nu weer mee te maken en me te blijven ontwikkelen. Telkens wil ik een volgende stap blijven zetten”, aldus de linksback.