Salcido noemt benoeming ‘grote eer’

Artikel
Salcido noemt benoeming ‘grote eer’

Carlos Salcido is vereerd met zijn aanstaande benoeming tot ambassadeur van PSV in zijn vaderland. In een interview voor de Mexicaanse televisie noemde Salcido het bericht van PSV ‘een grote eer’.

Uitnodiging   
“God heeft me vier jaar van mijn voetbalcarrière bij PSV gebracht”, begint de 38-jarige Salcido bij Univision Deportes. “Op uitnodiging van de club keer ik komend weekend voor een aantal dagen terug in Eindhoven om tot Mexico-ambassadeur van PSV te worden benoemd. Dat vind ik een ontzettend grote eer.”

Eervol 
“Ik kijk ernaar uit PSV hier in Mexico te kunnen dienen”, vervolgt Salcido. “Soms weet je niet wat voor indruk je als speler bij een club achterlaat. Ik ben ontzettend blij dat die indruk bij PSV zo goed is geweest. Ik vind het een ontzettend eervolle titel en zie het als iets ontzettend moois dat ik vrijdag, ten overstaan van een vol Philips Stadion, officieel wordt benoemd.”

Ben jij erbij?
Er zijn nog enkele kaarten voor PSV - Excelsior beschikbaar. Vanaf € 29,50 ben je bij het duel dat om 20.45 uur begint. Er geldt een vrije verkoopvoorwaarde dus iedereen kan (extra) tickets kopen.

Klik hier voor tickets

Bekijk ook

SAMENVATTING | PSV O19 - Sparta O19

Video

Dit was PSV - Apollon Limassol

Video