Rust SC Cambuur - PSV: 0-1

1 min

De eerste helft van de wedstrijd in Leeuwarden heeft PSV positief afgesloten. Ondanks een aantal goede kansen van Cambuur gaat het team met 0-1 aan de leiding.

Doelpunt Wijnaldum
PSV begon zaterdag weer met de vertrouwde namen en dat resulteerde in de tweede minuut al bijna in de 0-1. Een voorzet van Wijnaldum was net te scherp voor Memphis, die er net niet bij kon. Daarna kreeg Cambuur het initiatief in handen en kwamen er een aantal kansen voor de thuisploeg. Bartholomew Ogbeche schoot van dichtbij naast en even later moest Jeroen Zoet de eerste redding verrichten, eveneens op een schot van Ogbeche. Vijf minuten later moest hij weer aan de bak, maar ook de poging van Sinan Bytyqi wist hij te keren. Vlak voor rust was het PSV dat toesloeg. Georginio Wijnaldum kopte binnen uit een indraaiende voorzet van Jetro Willems.