Rosario en Malen: ‘Zo makkelijk was het niet’

Rosario en Malen: ‘Zo makkelijk was het niet’
2 min

Wie de cijfers ziet staan, denkt dat PSV een eenvoudige middag in Zwolle beleefde. Maar zo makkelijk ging het volgens doelpuntenmakers Pablo Rosario en Donyell Malen niet. Hun reactie.

‘Begin was slecht’
“We begonnen tweemaal slecht. Voor rust en na rust”, reageert aanvoerder Pablo Rosario. “We waren slordig aan de bal, passes kwamen niet aan en daardoor maakten we het onszelf veel te moeilijk. Gelukkig herstelden we het zelf en lopen we uit naar een grote zege. Op naar donderdag”, aldus de maker van de 0-1.

Malen
Donyell Malen maakte halverwege de tweede helft de 0-2 en besliste daarmee de wedstrijd. Tot die tijd had PSV het lastig, zeker voor rust en Malen weet wel waarom. “Ik denk dat de posities niet helemaal goed bezet waren. Het werd een beetje een trechter in het midden. In de tweede helft deden we dat beter. Een makkie dat wil ik het niet noemen, maar ik ben blij dat we hebben gewonnen”, zei de spits die zijn achtste goal van het seizoen maakte. “Het was geen wereldschot als ik eerlijk moet zijn. In de top van mijzelf zal die niet staan, maar hij telt wel.”