Rentree Bergwijn in wedstrijdselectie Jong PSV

Rentree Bergwijn in wedstrijdselectie Jong PSV
2 min

Jong PSV speelt vanavond (vrijdag) om 20.00 uur de laatste thuiswedstrijd van dit Jupiler League-seizoen. Een bijzondere, want het is de stadsderby tegen FC Eindhoven. Steven Bergwijn kan daarbij zijn rentree maken. De jonge buitenspeler raakte tegen FC Dordrecht geblesseerd, maar is voldoende fit om vanavond op De Herdgang in actie te komen.

Clint Leemans
Naast Bergwijn heeft Jong PSV ook de beschikking over Remko Pasveer, Menno Koch, Jordy de Wijs, Simon Poulsen en Adam Maher. Verder staat het duel ook enigszins in het teken van afscheid. Zo speelt bijvoorbeeld Clint Leemans zijn laatste thuisduel op De Herdgang. De Veldhovenaar, die al op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van PSV terechtkwam, vertrekt na dit seizoen transfervrij bij de club. Onder anderen ook Augustine Loof kan zijn laatste thuisduel op De Herdgang spelen.

<center><blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="nl" dir="ltr">Morgen mijn laatste thuis wedstrijd in het shirt van <a href="https://twitter.com/PSV">@PSV</a> . Ben jij erbij tegen FC Eindhoven? <a href="https://twitter.com/hashtag/herdgang?src=hash">#herdgang</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/bethere?src=hash">#bethere</a> ��⚪️</p>&mdash; clint leemans (@ClintLeemans) <a href="https://twitter.com/ClintLeemans/status/723226832884097024">April 21, 2016</a></blockquote></center>

Laatste thuisduel, zorg dat je erbij bent!
De stadsderby met FC Eindhoven, dat zich opmaakt voor de seizoensslot waarin het via de play-offs promotie naar de Eredivisie hoopt af te dwingen, is voor iedereen te bezoeken. Kaartjes koop je eenvoudig bij de stadionkassa op De Herdgang en kosten € 5,-.