PSV’ers trots op teamprestatie: ‘Dit geeft een heel lekker gevoel’

Artikel
PSV’ers trots op teamprestatie: ‘Dit geeft een heel lekker gevoel’

Na afloop van de ruimte overwinning tegen Vitesse zijn er veel glimlachen te zien op de gezichten van de PSV’ers. Een aantal spelers reageren op de wedstrijd bij ESPN.

Gakpo
“Alles ging volgens het plan”, vertelt Gakpo vlak na het laatste fluitsignaal. “We begonnen heel goed in de eerste helft en dat hebben we laten zien in de score. Dit geeft een heel lekker gevoel. We hebben onze kansen goed benut, kwamen goed in de ruimtes. Het liep echt heel lekker. Nu moeten we zo blijven spelen.” 
Na een goede wedstrijd tegen NAC Breda speelde Noni Madueke ook uitstekend tegen Vitesse. Gakpo ik blij dat zijn teamgenoot terug is: “Dit is heel fijn voor Noni. Hij heeft een lange weg moeten gaan om hier weer te zijn. Hopelijk blijft hij zo spelen.

Zahavi
De openingsgoal kwam op naam van Eran Zahavi. De spits is enkele maanden afwezig geweest met een blessure, maar voelt zich nu weer top: “Het is altijd fijn om te scoren en te winnen, vooral na zo’n teamprestatie. Na een moeilijke periode voor mij persoonlijk ben ik heel blij om weer op het veld te staan en een doelpunt te maken. We speelden goed samen, de tactiek werkte goed en we waren goed met elkaar verbonden. Als we zo spelen, kunnen we het de tegenstander heel moeilijk maken.”

“Ik heb heel hard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Ik was er bijna drie maanden niet bij dus het is heel prettig om terug te zijn. Nu wil ik positieve energie houden en focussen op goede dingen.”

Madueke
Door de supporters van PSV is Noni Madueke voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Na een moeilijke periode met blessures is de Engelsman terug en hij laat zich van zijn beste kant zien. Hij is vooral blij om weer op het veld te staan. “Ik heb misschien niet gescoord, maar wel een assist kunnen geven en mijn spel kunnen spelen”, vertelt de Engelsman. “Ik ben gezond, ik heb veel plezier op het veld en ik ben heel blij om weer te mogen doen waar ik van hou. In de bekerwedstrijd kon ik ook weer spelen, maar de Eredivisie is toch anders. Vooral een uitwedstrijd.”

“Nu moeten we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Mijn doel is om fit te blijven, plezier te hebben op het veld en met het team zo veel mogelijk te bereiken. Daar gaan we alles voor doen.”