PSV’ers tevreden: ‘deze lijn doorzetten en vasthouden’

PSV’ers tevreden: ‘deze lijn doorzetten en vasthouden’
2 min
PSV1

PSV heeft het niet moeilijk gehad tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd begon met pech door twee blessures, maar de ploeg herpakte zich en won met 1-4. De spelers zijn trots op de strijdlust van het team.

Gakpo
De tweede goal viel vanaf de strafschopstip, Gakpo maakte hem. De aanvaller reageert voor de camera van ESPN op de wedstrijd. “Het voelde niet als een makkelijke wedstrijd. We moesten gefocust blijven en ons best blijven doen”, vertelt de Gakpo. “We hebben nog een wedstrijd te gaan tot de winterstop, maar we staan wel bovenaan halverwege het seizoen. Dat geeft een lekker gevoel in deze fase.”

Vertessen
Met twee doelpunten bekroonde Yorbe Vertessen zich tot man van de wedstrijd. Zijn goals waren ook zeker niet de minste. “Ik raakte hem behoorlijk lekker”, vertelt de Belg over de 0-1. “Niet nadenken en schieten. Zo ging hij erin. De tweede was ook heerlijk. Die kwam perfect voor mijn voeten. Ik wilde de bal gewoon op doel krijgen en toen ging ie er goed in. Het is heel fijn om zo’n wedstrijd te spelen. Deze lijn moeten we doorzetten en vasthouden.”