PSV’ers genieten van huldiging

Artikel
PSV’ers genieten van huldiging

Met welke media hebben de PSV'ers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers. Op maandag en donderdag lees je alles over de club in PSV in the Picture.

De Jong: ‘Dit was echt onbeschrijfelijk mooi’
Na de derde tocht op de platte kar in vier jaar was Luuk de Jong opnieuw onder de indruk van Eindhoven, zegt de spits tegen het ED. ‘’Wat hier toch allemaal kan...Onbeschrijflijk mooi is het weer. Ik ben zo blij om hier te staan tussen al die enthousiaste mensen. Natuurlijk ging het vorig jaar minder, maar we hebben ons dit jaar denk ik gerevancheerd. De start was moeizaam, maar daarna zijn we steeds beter geworden.’’

Eindhovenaar Gakpo geniet
Als geboren Eindhovenaar weet Cody Gakpo (18) maar al te goed wat een kampioenschap van PSV in de stad losmaakt. Toch had hij moeite om tegenover het ED de juiste woorden te vinden voor zijn eerste huldiging als PSV'er. ‘’Het is serieus nog mooier dan ik had verwacht.’’ Het is niet eens zo lang geleden dat Gakpo zelf nog tussen de mensen feest stond te vieren op het Stadhuisplein. Ook dat was onvergetelijk, vertelt hij. ‘’Maar dit is nog mooier dan toen ik zelf tussen de mensen stond. De uitdrukkingen op de gezichten, dan zie je hoe mooi het voor hen is. PSV is hun club’’, stelde Gakpo.

Geen wanklanken bij huldiging PSV
In twee dagen tijd vierden ruim 100.000 supporters het kampioenschap van PSV. zoveel mensen op een kluitje, en toch bleven grote problemen uit, meldt het ED. Het kampioensfeest van PSV verliep gisteren zonder al te veel problemen. De hulpdiensten hoefden nauwelijks in actie te komen. 65.000 fans kwamen de spelers toejuichen in het centrum van Eindhoven. Er werden drie arrestaties verricht. 

https://twitter.com/RikElfrink/status/986010912648847360


Brands: ‘Ik zal binnenkort een beslissing nemen’
Technisch Manager Marcel Brands staat nadrukkelijk in de belangstelling van Everton. Na de huldiging zei Brands tegen het Eindhovens Dagblad dat hij nog niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet. ‘’Ik ga er niet al te lang meer mee wachten en zal binnenkort een beslissing nemen,” aldus de technisch manager van PSV. ‘’De beslissing is nog niet gevallen. Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten. Bij PSV werk ik met mensen waarvan ik weet wat ik aan ze heb en die ik al jaren koester.”

PSV wéér in gesprek met Chelsea over Van Ginkel
PSV gaat komende zomer opnieuw gesprekken voeren met Chelsea om Marco van Ginkel – al dan niet definitief – los te weken bij de Engelse grootmacht. ‘’Als is de kans maar één procent, we blijven het proberen’’, zei Brands tegen het AD. ‘’Marco is voor ons van enorm belang, net als een aantal andere spelers.’’ Verder lezen…

PSV wil verder met Brood
Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV verder wil met Ruud Brood als assistent-trainer. Het contract van Brood loopt komende zomer af. Ook Brood zou graag bij PSV willen blijven, waardoor de contractverlenging een formaliteit lijkt volgens het dagblad.

Jeroen Zoet speler van de week
Jeroen Zoet is bij Voetbal Inside uitgeroepen tot Speler van de Week. De doelman van PSV kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en zal daarom later deze week de Gouden Veter ontvangen.

In de Italiaanse krant La Sicilia staat PSV in een mooi rijtje kampioenen In de Italiaanse krant La Sicilia staat PSV in een mooi rijtje kampioenen