PSV’ers ambitieus: ‘We doen alles om bovenaan te eindigen’

PSV’ers ambitieus: ‘We doen alles om bovenaan te eindigen’
2 min

Drie punten en de koppositie, het weekend van de PSV’ers is zeer geslaagd. De winst kwam niet zomaar, er moest hard voor gevochten worden. Voor de camera’s van ESPN reageren spelers op de wedstrijd.

Vertessen
De bevrijdende gelijkmaker kwam van het hoofd van Yorbe Vertessen. Via een speler van N.E.C. kreeg hij de bal in de touwen. Tijdens de wedstrijd, hield hij het vertrouwen in zijn team: “Het een en ander kan beter, we moesten meer kansen creëren. Maar uiteindelijk moet je de doorslag geven en dat hebben we gedaan. De koppositie pakken is dan heel prettig. Wij zijn natuurlijk PSV. We doen er alles aan om bovenaan te eindigen.”

Van Ginkel

Marco van Ginkel mag zich nu aanvoerder van de koploper noemen. Een titel waar hij heel blij mee is. “Het kwam niet vanzelf, maar als je dan toch de overwinning pakt, is dat heel lekker”, vertelt de middenvelder. “Dit is zeker een geslaagd weekend voor ons. De concurrentie verspeelt punten en wij pakken door. Na de teleurstelling van afgelopen donderdag, is dit de perfecte reactie.”

Voor de captain was dit zijn 100e wedstrijd in de clubkleuren van PSV. Om die te bekronen met een overwinning, is extra mooi: “Dat is een hele mooie mijlpaal om te halen. Om zo’n speciale wedstrijd ook te winnen, is natuurlijk extra bijzonder.”