PSV.nl populairste clubwebsite van Nederland

PSV.nl populairste clubwebsite van Nederland
2 min
PSV1

PSV.nl is door het Nederlandse internetpubliek verkozen tot de populairste website van 2020 in de categorie voetbalclubs. Dat heeft organisator Emerce donderdagochtend bekend gemaakt.

Topscore
De website wordt door stemmers beoordeeld op ontwerp, inhoud en navigatie. PSV.nl heeft van het publiek een waardering van 9.6 gekregen. Het gemiddelde van alle websites in Nederland ligt op een score van 8.8. De Net promoter score (NPS) van PSV.nl bedraagt 72. Ook dat is aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde (45). De NPS meet de loyaliteit en bezoekerstevredenheid van een website.

Website van het Jaar-verkiezing
De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, georganiseerd door Emerce. Bij de verkiezingen werden prijzen uitgereikt voor de beste en populairste websites in verschillende categorieën. Simpel.nl werd dit jaar uitgeroepen tot overall winnaar van de 20e editie van de verkiezing Website van het Jaar.

Loyale partners
Via PSV.nl blijf je dagelijks op de hoogte van al het nieuws rond de club. Je vindt er verslagen, interviews, nieuws en video’s over PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen en alle jeugdteams. Uiteraard kun je via de officiële clubsite ook alle informatie vinden omtrent kaartverkoop en wedstrijden. Naast het team dat dagelijks bijdrages aan PSV.nl levert, wil PSV op via deze weg ook GX Cloud, GX Software, statistiekenbureau Gracenote, productiemaatschappij Southfields en fotopartner Photo-Prestige bedanken voor hun bijdrages én feliciteren met de award.