PSV zonder Bergwijn, Malen en Hendrix naar Linz

Artikel
PSV zonder Bergwijn, Malen en Hendrix naar Linz

21 PSV’ers reizen woensdagochtend naar Oostenrijk voor het vierder pouleduel in de Europa League. Tegen LASK Linz zijn Steven Bergwijn, Donyell Malen en Jorrit Hendrix er niet bij.

Viergever, Thomas terug
Hoofdcoach Mark van Bommel heeft Nick Viergever en Ryan Thomas wel opgenomen in zijn 21-koppige selectie. Viergever miste de afgelopen twee Eredivisie-wedstrijden vanwege een schorsing, maar sluit vanaf vandaag weer aan bij de wedstrijdselectie van PSV. Ryan Thomas is in de Eredivisie nog één duel geschorst (komende zondag tegen Willem II), maar mag Europees uiteraard wel in actie komen. Ook Ibrahim Afellay stapt aan boord van het vliegtuig dat de selectie vanaf 10.30 uur naar Oostenrijk brengt.

Training
Later vandaag traint PSV in het stadion waar het morgen een grote stap naar Europese overwintering kan en hoopt te zetten. Voorafgaand aan die training blikt Van Bommel, samen met een speler, vooruit op het treffen met LASK Linz. De afgelopen ontmoeting in Eindhoven eindigde in 0-0.

Selectie PSV
Zoet, Ruiter, Unnerstall, Viergever, Baumgartl, Schwaab, Bruma, Mitroglou, Guti, Afellay, Rosario, Gakpo, Pereiro, Dumfries, Ihattaren, Doan, Boscagli, Thomas, Sadílek, Teze, Catic