PSV wint ECA Award met Brainport Partnership

Artikel
PSV wint ECA Award met Brainport Partnership

Het Brainport Partnership is onderscheiden met de prestigieuze ECA Corporate Partnership Award. Algemeen Directeur Toon Gerbrands nam de prijs namens PSV en de Premium Partners dinsdagmiddag in Genève in ontvangst.

Erkenning voor onze visie  
PSV en de Premium Partners ontvangen de award omdat de club volgens de ECA een succesvol zakelijk partnership heeft opgetuigd, dat voor zowel club, sponsor(s) als fans grote meerwaarde biedt. “Het maakt ons enorm trots dat ons unieke partnership ook internationaal erkenning krijgt”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “Samen met onze Premium Partners werken we aan de ontwikkeling van deze bijzondere regio. Dat doen we omdat we één gezamenlijk doel hebben en van nature weten dat we dat door samenwerking eerder voor elkaar krijgen dan alleen. Deze prestigieuze ECA Award bevestigt onze visie.”

Gezamenlijk doel
Onder de vlag van Brainport Eindhoven hebben Philips, ASML, High Tech Campus Eindhoven, Jumbo Supermarkten, Swinkels Family Brewers, VDL Groep én PSV elkaar gevonden in een vernieuwend partnership dat het beste kan worden omschreven als een evoluerend ecosysteem waarbij niet PSV of één bedrijf centraal staan, maar de gezamenlijke hogere doelen: de regio promoten, de reputatie verder versterken en daarmee bijdragen aan een gezondere, aantrekkelijkere, innovatievere en meer verbonden samenleving.

Benieuwd naar alle cases? Bekijk alle genomineerde op de website van ECA.