PSV werkt aan verbetering stadionbezoek en catering

Artikel
PSV werkt aan verbetering stadionbezoek en catering

Doorlopend is PSV in samenwerking met partners op zoek naar verbeteringen rondom een stadionbezoek en catering. Ook deze zomer heeft dit geleid tot meerdere aanpassingen aan de Noordzijde van Het Philips Stadion.

Na een succesvolle pilot op de derde etage van de Noord tribune is deze zomer in samenwerking met Bavaria de gehele bierinstallatie aan de Noordzijde van het stadion vervangen. Deze is tevens voorzien van een hogere capaciteit. Het supportershome is daarbij voorzien van een volledig eigen installatie.

Food- & drinkkiosken
Naar aanleiding van de verhoogde capaciteit van de bierinstallatie zijn de food- & drinkkiosken van elkaar gescheiden waarbij de drinkkiosken zijn voorzien van raptaps. Top Events heeft daarnaast een tweetal volledig ingerichte foodkiosken geplaatst. Daarmee is het foodassortiment vergroot en moet de scheiding van food & drinks ten goede komen aan de doorloopsnelheid, welke we per wedstrijd extra zullen finetunen.

Extra kassainstallaties
Zo worden er komende wedstrijd per drankkiosk een tweetal extra kassa`s en medewerkers per kiosk geplaatst. Nog voor de winterstop zal de Noordzijde van het stadion worden voorzien van 85% winddichte netten, zoals deze ook reeds zijn geplaatst aan de Oost- en Westzijde van het stadion. We trachten hiermee de cateringzones behaaglijker te maken gedurende de koudere periodes van het jaar.

Bekijk ook