PSV werkt aan verbetering stadionbezoek

Artikel
PSV werkt aan verbetering stadionbezoek

Het afgelopen half jaar zijn er meerdere veranderingen doorgevoerd wat het bezoek aan het Philips Stadion voor fans meer comfort biedt. De club en haar partners hebben het laatste jaar intensief samengewerkt om de plannen vorm te geven en te implementeren.

WiFi en raptaps  
Het merendeel van de verbeteringen is reeds ingevoerd, soms in een nog tijdelijke of pilotsituatie. Zo is de capaciteit van het WiFi-netwerk flink verhoogd, zijn er op verschillende plaatsen extra raptaps en bars geïnstalleerd waardoor de wachttijden zijn afgenomen, zijn de rijen bij de oplaadpunten voor de betaalkaarten korter en moedigt de club aan deze kaarten online op te waarderen.

Daarnaast hebben de frisdrankbekers inmiddels een PSV-uitstraling gekregen, welke binnenkort ook op de bierbekers komt en is er een pilot gestart met gezondere voeding in de publiekscatering. Ook zijn er rondom de cateringzones op de Oost- en Westzijde netten geplaatst om deze zones winddicht te maken. De Noordzijde volgt in het eerste kwartaal van 2019.

PSV Klankbord 
De verbeteringen zijn mede tot stand gekomen na gesprekken met het PSV Klankbord. Deze spreekt namens de supporters vanuit het gehele stadion en levert PSV en haar partners bruikbare inzichten op. Naast bovenstaande verbeteringen wordt het Philips Stadion in 2019 voorzien van een nieuw geluidssysteem.