PSV Vrouwen vertrekt naar Málaga

Artikel
PSV Vrouwen vertrekt naar Málaga

Het vrouwenteam reist dinsdag af naar Spanje waar het zich middels een trainingskamp voorbereidt op de tweede seizoenshelft. PSV Vrouwen verblijft nabij Málaga en speelt onder meer een oefenduel tegen Málaga CF.

Trainingskamp 
Voor het eerst in de historie belegt de koploper van de Eredivisie Vrouwen in de winterstop een trainingskamp in het buitenland. Het team van coach Sander Luiten verblijft van dinsdag 8 januari tot en met zondag 13 januari in Spanje. PSV Vrouwen bereidt zich daar voor op de tweede seizoenshelft met diverse trainingssessies en een oefenduel tegen Málaga CF op woensdag 9 januari. Vind jij het leuk om het vrouwenteam te volgen? Er wordt dagelijks verslag gedaan over het trainingskamp via de social media kanalen @psvvrouwen op Instagram en Facebook.

Twintig speelsters      
Nieuwelingen Davinia Vanmechelen en Anna Björk Kristjánsdóttir zijn direct bij het team aangesloten en reizen mee naar Spanje. Talent Eef Kerkhof traint al regelmatig mee bij PSV Vrouwen en is net als bij het trainingskamp in Zwitserland opgenomen in de selectie. Wegens blessures zullen Michelle Hendriks, Yvonne van Schijndel, Aline Zeler en Kristina Erman niet afreizen naar Spanje. De selectie voor het trainingskamp komt daarmee op twintig speelsters.

Selectie 
Bond Flasza, Cuschieri, Coolen, van Dooren, Kerkhof, Kristjánsdóttir, Kuijpers, Levels, Miller, Nouwen, Pattiwael, Raaijmakers, Sarasola, van Schoonhoven, Snoeijs, Vanmechelen, ten Westeneind, van de Wetering, Williams, Yüceil.

Bekijk ook