PSV Vrouwen start in kampioenspoule

PSV Vrouwen start in kampioenspoule
2 min

De play-offs om de landstitel in de Eredivisie Vrouwen gaat voor PSV Vrouwen zondag van start. Het team opent de kampioenspoule tegen sc Heerenveen. Coach Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting.

Zware opgave
PSV Vrouwen plaatste zich met hakken over de sloot en start vanaf de vijfde plek aan de kampioenspoule. Bij winst kan de ploeg van coach Vuckovic direct stijgen op de ranglijst. De laatste ontmoeting in Friesland leverde een overtuigende 4-1 uitzege op. Coach Vuckovic waakt voor gemakzucht, "Het wordt geen gemakkelijke middag tegen sc Heerenveen, daar zijn we ons van bewust. Wij willen ons revancheren en laten zien dat we in de kampioenspoule thuishoren. Het team zal met volledige focus en inzet voor een goed resultaat gaan strijden."

Brede wedstrijdselectie
De coach kan in Friesland geen beroep doen op Hendriks, DeCesare, Ten Westeneind, Susanne en de jarige Peels. De overige twintig speelsters zijn fit uit de interland- en bekerperiode gekomen. Er wordt om 14.30 uur op Sportpark Skoatterwâld afgetrapt, via social media (@psvvrouwen) volgen updates van de tussenstand. De wedstrijd wordt samengevat en zondagavond uitgezonden bij NOS Studio Sport vanaf 18.00 uur.