PSV Vrouwen ontvangt Achilles '29

Artikel
PSV Vrouwen ontvangt Achilles '29

Na twee zeges op rij wil PSV Vrouwen tegen Achilles’29 ook de drie punten in eigen huis houden. De wedstrijd wordt vrijdagavond om 19.30 uur op De Herdgang gespeeld. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting met de nieuwkomer in de Eredivisie Vrouwen.

Enkel winst telt
De eerste zege van het seizoen werd na een moeilijke periode op overtuigende wijze tegen Achilles’29 (0-5) geboekt. De teams staan vrijdagavond weer tegenover elkaar in de Eredivisie Vrouwen. Inmiddels is PSV Vrouwen de juiste weg ingeslagen en wil het team in eigen huis de winst boeken en de play-offs plek verstevigen. Coach Vuckovic legt uit: ‘’Het enige doel is drie punten. Er geldt geen vorm van onderschatting maar er moet gewonnen worden. De sfeer is ontspannen, het team heeft vertrouwen in zichzelf en gaat ervoor.’’

Basisopstelling onbekend  
De coach moet vrijdag puzzelen in zijn opstelling: ‘’Er zijn deze week vijf speelsters grieperig geweest waardoor nog niet bekend is hoe de basisopstelling eruit ziet en of andere speelsters in actie moeten komen.’’ Naast de griepgevallen is Corine Peels donderdag geopereerd aan haar kruisbandblessure en dit seizoen niet meer inzetbaar voor de ploeg.

Steun onze vrouwen!
Het verkooploket is vrijdagavond vanaf 18.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 2,00 of € 4,00.

Bekijk ook