PSV Vrouwen neemt deel aan toptoernooi in Frankrijk

PSV Vrouwen neemt deel aan toptoernooi in Frankrijk
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen is door Olympique Lyon uitgenodigd voor voor Trophée Féminin Veolia, een vriendschappelijk toernooi in Lyon. Van 12 tot en met 15 augustus verblijft het vrouwenteam in Frankrijk voor oefenduels tegen Olympique Lyon en Montpellier HSC.

Krachtmeting Europese top
PSV Vrouwen kan zich opmaken voor een serieuze krachtmeting in Frankrijk. Olympique Lyon staat bekend als een Europese grootmacht in het vrouwenvoetbal. De club won de afgelopen vier edities van de UEFA Women’s Champions League en veroverde veertien keer op rij de landstitel in Frankrijk. De Franse ploeg organiseert het toernooi als voorbereiding op de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League. Naast PSV nemen Juventus en Montpellier HSC deel aan het toernooi.

Duels live te zien
Het team van Sander Luiten speelt op donderdag 13 augustus om 18.45 uur tegen de organiserende club. Op zaterdag 15 augustus om 15.30 uur staat de ontmoeting met Montpellier HSC gepland. PSV Vrouwen treft daarmee enkele OranjeLeeuwinnen met Shanice van de Sanden, Anouk Dekker en Ashleigh Weerden die in Frankrijk actief zijn. De wedstrijden in Parc Olympique Lyonnais zijn toegankelijk voor publiek, kaarten bestel je via de site van Olympique Lyonnais. Daarnaast zijn de wedstrijden live te zien zijn in Nederland. Meer informatie volgt via de social media-kanalen van PSV Vrouwen.

Volg PSV Vrouwen op Facebook en Instagram via social media voor de verslaggeving van het toptoernooi.