PSV vervult wens fans en verbouwt oosttribune

Artikel
PSV vervult wens fans en verbouwt oosttribune

PSV vervangt komende zomer de stoeltjes op de eerste ring van de oosttribune en tweehonderd stuks op vak T voor modellen met een staan-zit-constructie. Dit geeft de fans de mogelijkheid om tijdens eredivisiewedstrijden PSV staande aan te moedigen. Dit is een langgekoesterde wens van onze fanatieke supporters. Dankzij de revenuen uit de UEFA Champions League is PSV in staat om € 500.000,- in de aanpassing te investeren.

'Beloning voor geweldige steun'
“Onze supporters hebben er absoluut aan bijgedragen dat we de laatste zestien hebben bereikt”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands. “De sfeer in het stadion was iedere keer weer fantastisch en dat werkt stimulerend voor de spelers. Het creëren van de staanplaatsen is een rechtstreekse beloning voor de geweldige steun die we hebben gekregen.”

Plannen
Gedurende de voorbije periode zijn diverse voorstellen van de supporters besproken die handelen over de indeling van de zogeheten “sfeertribune“ waaronder een eventuele uitbreiding van de capaciteit op de oosttribune door het plaatsen van een extra rij. Gerbrands: “Het is fantastisch om de betrokkenheid bij ons PSV te ervaren. Wij zijn de fans echt dankbaar voor de input en de constructieve opstelling. De plannen liggen inmiddels ter beoordeling bij de betreffende afdeling. Zodra we terugkoppeling hebben ontvangen, zullen we dit met de klankbordgroep delen.”