PSV verlengt met Active Esports Arena

Artikel
PSV verlengt met Active Esports Arena

PSV verlengt de samenwerking met Active Esports Arena. Het techbedrijf en de club werken sinds november 2019 intensief samen op gebied van esports-activiteiten waarbij vermaak en vitaliteit onder een jongere doelgroep centraal staan.

Active Esports
De samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om nieuwe initiatieven voor fans en gamers te ontwikkelen onder de noemer Active Esports. Hiermee spelen ze in op de sociaal maatschappelijke doelstelling van PSV om mensen te stimuleren meer te bewegen. Eerder werkten beide partijen al samen aan evenementen zoals de PSV FANdag en de lancering van het 5G pilot project van de gemeente Eindhoven. Destijds heette het product Exodus Burned.

Toernooien in het verschiet
"We zijn blij om de samenwerking met de Active Esports Arena, dat een Eindhovense tech start-up is, te verlengen", reageert Damian Bott, Manager Marketing & Media van PSV. "Hiermee houden we het bredere aanbod van onze esports activiteiten waarmee we zorgen voor vermaak en vitaliteit onder de jongere doelgroep. Zodra het weer toegestaan is, gaan we aan de slag om toernooien te organiseren. Zo kunnen we de doelgroep optimaal in aanraking laten met zowel het competitive, sociale als vitaliteitsaspect van active esports."