PSV Soccer School Talentendag Veghel groot succes

Artikel
PSV Soccer School Talentendag Veghel groot succes

De PSV Soccer school is begonnen met haar reeks aan talentendagen. Op zondag 10 oktober vond eerste editie plaats in samenwerking met Meliani Voetbalschool op het sportpark van Blauw Geel’38 in Veghel. Aan deze talentendag namen 133 gepassioneerde voetballers deel. De talentendagen worden georganiseerd door PSV Soccer School in samenwerking met PSV Scouting om op zoek te gaan naar de grootste talenten uit de regio.

PSV Soccer School Talentendag
Na de succesvolle edities van vorig jaar heeft PSV Soccer School de organisatie van de talentendagen uitgebreid met meerdere locaties. Vorig jaar werd de voetbalactiviteit nog georganiseerd op vier locaties in Noord-Brabant en Limburg, dit jaar zijn het negen locaties door heel Nederland. Tijdens deze talentendagen krijgen talentvolle voetballers van 7 t/m 11 jaar de mogelijkheid om zich te laten zien aan de scouts van PSV. Tijdens een techniektraining en daaropvolgend 5 tegen 5-toernooi kunnen de deelnemers laten zien wat ze in hun mars hebben.

PSV Scouting
Voor zestien spelers in Veghel is deze dag het doel bereikt. Zij zijn opgevallen door de scouts van PSV. Eén van hen mag direct op stage komen op PSV Academy bij PSV O11. De overige vijftien spelers worden naar aanleiding van de Talentendag intensief gevolgd bij de eigen voetbalvereniging en zullen wellicht (op korte termijn) een uitnodiging krijgen om stage te komen lopen in PSV Academy. Uiteraard blijven de PSV Scouts ook de andere deelnemers opnieuw bekijken bij hun eigen vereniging en tijdens de volgende PSV Soccer School Talentendagen.

Zelf deelnemen?
Heb je deze editie gemist, maar wil je alsnog laten zien wat je in je mars hebt? Bekijk dan de PSV Soccer School Talentendag op de website en schrijf je in voor één van de aankomende talentendagen bij jou in de buurt.

Bekijk ook