PSV-selectie op weg naar Oostenrijk

PSV-selectie op weg naar Oostenrijk
1 min
PSV1

PSV vertrekt woensdagochtend met 21 spelers vanaf Eindhoven Airport naar Oostenrijk. De ploeg van Hoofdcoach Roger Schmidt speelt daar donderdag om 18.45 uur tegen Sturm Graz.

Programma
Na aankomst in Oostenrijk vertrekt PSV naar het hotel om daarna naar het stadion van Sturm Graz te reizen en te trainen. In het stadion blikt Schmidt eveneens vooruit op de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. PSV speelde een kleine twee weken geleden met 2-2 gelijk tegen Real Sociedad. Sturm Graz verloor met 1-0 van AS Monaco.

Lichte blessures
Davy Pröpper en Noni Madueke zitten niet bij de wedstrijdselectie. Pröpper heeft een lichte blessure en Madueke is nog niet helemaal hersteld van de blessure die hij opliep bij het uitduel met Go Ahead Eagles. Maxi Romero en Vincent Müller sluiten vrijdag aan bij de selectie van Jong PSV en ontbreken daarom ook in Oostenrijk.

Selectie PSV
Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Zahavi, Van Ginkel, Vinícius, Gakpo, Guti, Drommel, Mauro Junior, Boscagli, Bruma, Delanghe, Doan, Götze, Mwene, Thomas, Max, Vertessen, Mvogo