PSV richt vizier op NAC Breda

PSV richt vizier op NAC Breda
2 min

Tijd om lang terug te blikken op het gelijkspel met VVV-Venlo heeft PSV deze week niet. De ploeg moet door en zette daarom dinsdag al de knop om richting NAC Breda.

Doorloting  
Donderdag speelt de ploeg van interim-trainer Ernest Faber tegen NAC Breda in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Voor de winterstop werd PSV in het toernooi gekoppeld aan de Bredanaars. Voor het eerst werd er door de KNVB ook ‘doorgeloot’. Dat betekent dat het schema voor het vervolg van de competitie ook al duidelijk is. De doorloting vond plaats op dezelfde wijze als dat voorafgaand aan een WK voetbal gebeurt. Omdat PSV zich aan de onderkant van de rechterhelft van het schema bevindt, weet het al zeker dat het alle duels die het dit seizoen in de KNVB Beker speelt, buiten het Philips Stadion zal afwerken.

Doorloting van de TOTO KNVB Beker | © KNVB Doorloting van de TOTO KNVB Beker | © KNVB

Vooruitblik
Faber blikt woensdagmiddag vooruit op het treffen met NAC Breda. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie won dit seizoen de eerste periode, waardoor het zich als eerste ploeg verzekerde van promotie/degradatie play-offs aan het einde van dit seizoen. Momenteel staat NAC op de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Het won eind november met 3-1 van Jong PSV. De persconferentie met Ernest Faber is woensdag wederom live te zien op YouTube. Deze zal omstreeks 13.30 uur aanvangen.