PSV presenteert speciaal PSV/Nike Farewell tenue

Artikel
PSV presenteert speciaal PSV/Nike Farewell tenue

PSV neemt in de laatste twee wedstrijden van het seizoen in stijl afscheid van kledingsponsor Nike. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (zondag 10 mei) en de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag 17 mei) speelt de landskampioen in een speciaal tenue, het ‘PSV/Nike Farewell tenue’.

Twintig jaar historie met twintig prijzen
PSV startte het partnership met Nike in 1995 en won in dat eerste seizoen de KNVB beker. Na twintig succesrijke jaren kijkt de club terug op een zeer vruchtbare samenwerking. We begonnen en eindigen met een prijs. PSV pakte in twintig jaar (met Nike) maar liefst twintig prijzen, waaronder negen keer de titel. Twintig jaar Europees voetbal ook, waarvan twaalf jaar onafgebroken in de UEFA Champions League. Van Ronaldo tot Wijnaldum; wereldsterren als Nilis, Van Nistelrooy, Robben, Van Bommel en Cocu droegen met trots het PSV/Nike shirt. Zo doen we dat ook met de kleur van ons shirt. We begonnen en eindigen in eigenzinnig paars. Symbool voor twee decennia voetbalgeschiedenis van PSV.

PSV/Nike Farewell tenue
Het PSV/Nike Farewell tenue, bestaande uit een paars shirt, paarse short en paarse kousen, refereert aan het begin van de samenwerking midden jaren negentig en is exclusief verkrijgbaar bij de PSV FANstore. Het shirt is in juniormaten verkrijgbaar voor € 54,99 en in seniormaten voor € 59,99. Bestel het tenue tijdens de voorinschrijving, tot en met vrijdag 8 mei online of in de winkel, en profiteer van extra voordeel. Vanaf zaterdag 9 mei ligt het tenue in de winkel en wordt de online bestelling thuisbezorgd! Klik hier en bestel in de voorinschrijving!

Gratis kampioensbadge en ledenkorting
Wanneer je het PSV-shirt tijdens de voorinschrijving koopt, kun je kiezen om het shirt te laten voorzien van een gratis kampioensbadge. Leden van de Phoxy Club, FC PSV, ONS PSV en de Supportersvereniging PSV profiteren daarnaast van 10% ledenkorting.

#Nikebedankt
Vele wereldsterren hebben de afgelopen twintig jaar het PSV/Nike shirt gedragen. Dit geldt ook voor de PSV-supporters. Aan welk PSV/Nike shirt bewaar jij bijzondere herinneringen? Wat is in jouw ogen het mooiste shirt? Deel je favoriete foto op Twitter via #Nikebedankt. Niet actief op Twitter? Je kunt jouw foto ook uploaden via www.psv.nl/nikebedankt. De origineelste inzendingen winnen een uniek, gedragen gesigneerd shirt!