PSV ontmoet NS Mura in Europa

PSV ontmoet NS Mura in Europa
2 min
PSV1

PSV speelt in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League tegen NS Mura. De Slovenen waren donderdagavond te sterk voor AGF Aarhus en nemen het op 24 september in eigen huis op tegen PSV.

Uitduel live te zien in Philips Stadion
De loting van de UEFA had eerder al uitgewezen dat de ploeg van Roger Schmidt een uitwedstrijd moet spelen. Bij de wedstrijd is geen thuis- en uitpubliek welkom. Omdat PSV supporters die de club tot in de verste uithoeken achterna reizen de mogelijkheid wil bieden de wedstrijd gezamenlijk te kijken, opent op 24 september het Philips Stadion. Tijdens een viewing party kunnen fans de wedstrijd live op de stadionschermen zien vanaf de tribunes. Supporters die tijdens het afgelopen seizoen minstens één uitwedstrijd hebben bezocht, krijgen voorrang bij het aanvragen van een toegangsbewijs. De kaarten voor het evenement zijn gratis.

Persoonlijk bericht
Fans die aan bovenstaande criteria voldoen, krijgen per mail persoonlijk bericht. Daarin vinden zij ook een link waarmee ze vanaf 18 september een toegangsbewijs kunnen aanvragen. Tijdens de viewing party biedt het Philips Stadion plaats aan 3.000 supporters. Vanaf 21 september (10.00 uur) kan, zolang er plaats is, iedereen een toegangsbewijs aanvragen via PSV.nl/tickets. Rond het duel is de catering in het Philips Stadion geopend. Het Philips Stadion opent donderdag om 17.30 uur. De wedstrijd tegen NS Mura begint om 19.00 uur.