PSV onder 17 wint Supercup

1 min

PSV onder 17 heeft ten koste van N.E.C./FC Oss onder 17 de Supercup gewonnen. De kampioen van de O17-competitie van afgelopen seizoen won op De Herdgang met 3-2.

Dubbelslag Pigmans
Het team van trainer De Laat kwam na een kwartier spelen op voorsprong via Pigmans. Diezelfde Pigmans tekende in de 43e minuut ook voor de 3-1. Tussendoor maakte Ottele namens de bezoekers gelijk en zette Fofane PSV O17 weer op voorsprong.

Oponthoud wegens botsing
In de 50e minuut bracht Duits de spanning weer terug door de 3-2 binnen te werken, maar dichterbij kwam N.E.C./FC Oss O17 niet. In de extra tijd van de tweede helft lag het spel gedurende een half uur stil wegens een botsing tussen PSV’er Daniels en doelman Florusse van de bezoekers. Florusse werd na behandeling met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.