PSV O19 en O17 winnen toppers van Feyenoord

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen week.

PSV O17 walst over Feyenoord O17 heen
Vorige week donderdag won PSV O17 afgetekend van de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Al voor rust wisten Yorbe Vertessen, Shurandy Sambo, Sekou Sidibe (2x) en Mohamed Amine Ihattaren het net al te vinden. Een monsterscore leek in de maak, maar kort voor het einde van eerste helft deden de Rotterdammers nog iets terug: 5-1. In de tweede helft nam PSV O17 gas terug en werd er niet meer gescoord.

PSV O19 probleemloos langs Feyenoord O19
PSV O19 wist afgelopen zaterdag uitstekende zaken te doen in strijd om de landstitel. Op De Herdgang werd Feyenoord O19 met 3-0 verslagen. Justin Lonwijk, Maxime Soulas en Joël Piroe waren de doelpuntenmakers. Zo blijft de ploeg van trainer Mark van Bommel in het spoor van Ajax O19. De Amsterdammers zijn koploper met één punt voorsprong ten opzichte van PSV O19, maar zij hebben ook één wedstrijd meer gespeeld.

PSV O13 verslaat JVOZ O13
PSV O13 kwam al vroeg op voorsprong tegen de voetbalschool uit Vlissingen. Tim van den Heuvel opende de score op De Herdgang. In de tweede helft stond de verdediging van PSV O13 als een huis en wist Rayan Statty de score te verdubbelen. Het slotakkoord was opnieuw voor Van den Heuvel en hij bepaalde de eindstand op 3-0.

PSV O15 verslaat sc Heerenveen
Vorige week dinsdag wist PSV O15 in blessuretijd de drie punten te pakken op bezoek bij sc Heerenveen. Iggy Houben bezorgde zijn ploeg in extremis de overwinning: 0-1

PSV O16 wint van AZ O16
PSV O16 slaagde er vorige week woensdag in om AZ O16 te verslaan. Op De Herdgang werd het 3-2 en bleven de punten in Eindhoven. Alberto Puts en Milan Beumer (2x) waren de doelpuntenmakers voor PSV O16.