PSV O13 pakt drie punten dankzij heerlijk doelpunt

Op zaterdag komen ieder weekend de jeugdteams van PSV in actie. Dit keer kwam alleen PSV O16 niet in actie. Alle andere uitslagen en hoogtepunten zijn te lezen in dit overzicht.

O13 sleept overwinning uit het vuur
PSV O13 heeft het topduel met AZ O13 winnend afgesloten. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam de formatie van Hidde van Boven in de eerste helft op voorsprong via Bouhoudane, maar nog voor de rust maakten de Alkmaarders gelijk. In de tweede helft waren er kansen over en weer. Het was uiteindelijk Isaï Middag die met een heerlijke actie de wedstrijd besliste (2-1). De aanvoerder passeerde drie verdediger en schoof de bal daarna beheerst naast de doelman.

O14 boekt ruime oefenzege
Voor PSV O14 stond er dit weekend geen competitiewedstrijd op het programma. Wel werd er geoefend tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. In een vermakelijk duel werd er maar liefst negen keer gescoord. Zeven keer was het PSV dat doel trof. De grote uitblinker was Robin van Duiven. De spits maakte er maar liefst vier. De andere doelpunten kwamen op naam van Bawuah, Etienne en Verkooijen.

Minimale nederlaag voor de O15 in Amsterdam
PSV O15 vocht zich vorig weekend nog terug naar een 3-3 gelijkspel in de topper tegen Feyenoord. Vandaag stond er wederom een topduel op het programma. De ploeg reisde af naar Amsterdam voor het treffen met Ajax. Helaas werd deze wedstrijd verloren na een ongelukkig moment van de doelman in de eerste helft. PSV drukte de Amsterdammers nog wel terug, maar tot doelpunten leidde dit niet.

O17 wint wederom
Voor de vierde keer op rij heeft PSV O17 de volle buit weten te pakken. Na eerdere zeges op FC Twente, Feyenoord (beker) en AZ, werd er vandaag gewonnen van Vitesse. De terugkerende Johan Bakayoko zette de O17 in de eerste helft op voorsprong. Na de rust verdubbelde Jimenez de score en wist het na een tegendoelpunt uit te lopen naar een 1-4 zege door doelpunten van Berete en Matoug.

O19 verliest op eigen bodem
Na het verlies in Almere van twee weken geleden, wilde PSV O19 vandaag drie punten pakken tegen sc Heerenveen. Zonder de geschorsten Delanghe en Madueke was de ploeg veel aan de bal en probeerde het de Friezen naar achteren te drukken. Echter wist de ploeg niet te scoren. Dat deed Heerenveen wel. In de eerste helft werd er uit een omschakelmoment gescoord, in de tweede helft verzilverden ze een strafschop. Eindstand: 0-2.

Bekijk hier alle uitslagen en uitgebreide verslagen.