PSV neemt maximaal 700 fans mee naar Amsterdam

Artikel
PSV neemt maximaal 700 fans mee naar Amsterdam

PSV heeft ervoor gekozen om maximaal 700 supporters mee te nemen naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Een combinatie van factoren maakt dat de club niet meer dan genoemd aantal fans kan faciliteren voor de reis naar Amsterdam.

Op zaterdag 27 juli speelt PSV in Amsterdam tegen Ajax de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal. Voor deze wedstrijd is de kaartverkoop voor de PSV-fans inmiddels gestart. In de regeling die met PSV is getroffen diende de club in eerste instantie kaarten voor het bezoekersvak in de ArenA af te nemen welke gekoppeld waren aan een verplichte treincombi voor supporters. Hiervoor had PSV de beschikking over maximaal twee treinen, waar 700 fans per trein mee konden reizen. Nadat deze zouden zijn uitverkocht, was er nog de mogelijkheid om met 3.000 extra supporters per bus naar Amsterdam af te reizen.

De optie op beide treinen verliep maandag 1 juli. Momenteel zijn er 534 van de 700 beschikbare treinkaarten verkocht. Gezien de belangstelling, wat volgens de club samengaat met de vervoersregeling en speeldatum (in de vakantie) is uit financiële overwegingen besloten om één trein af te nemen. Daardoor is er maximaal plaats voor 700 PSV-fans in Amsterdam. Indien alle 700 kaarten worden verkocht, zal de verkoop daarom niet meer worden hervat.

Klik hier voor de verkoopinformatie

Bekijk ook