Informatie Ajax - PSV Johan Cruijff Schaal (27/07/19)

PSV.nl/tickets

Competitie:
Johan Cruijff Schaal

Datum en aanvang:
Zaterdag 27 juli 2019, 18.00 uur

Aantal kaarten + vervoerswijze: update (3 juli)
Gezien het aantal verkochte tickets op woensdag 3 juli is besloten dat er met maximaal 1 trein naar Amsterdam wordt gereisd (max. 700 supporters). Indien deze kaarten verkocht zijn, dan wordt de verkoop niet meer hervat.

verkoop:
1 kaart per PSV Club Card.
Einde verkoop:
Uiterlijk donderdag 25 juli

Voorwaarden:
- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).

- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking of vervoerswijze, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

Koop via PSV.nl/tickets
Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop. Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd Ajax - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
3. Kies de vervoerswijze ‘trein’
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen 7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd. Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Treincombi € 32,00

Vertrektijden:
De vertrektijd van de trein wordt vrijdag 26 juli per mail gecommuniceerd.