PSV lanceert geheel nieuwe website

PSV lanceert geheel nieuwe website
3 min

Met trots lanceert PSV vandaag een geheel nieuwe website, die bovendien volledig geoptimaliseerd is voor tablet en smartphone.

Het nieuwe PSV.nl is vrijdagochtend ‘live’ gegaan. De site heeft niet zomaar een nieuw jasje gekregen, maar is compleet nieuw gebouwd met de nadruk op gebruiksgemak, beeld en sfeer. De website heeft een moderne en gebruiksvriendelijke vormgeving, geeft snel toegang tot veel gezochte onderwerpen en past qua formaat ook aan op zowel tablet als mobiel. PSV hoopt dat alle supporters enthousiast worden van het nieuwe PSV.nl.

Lange voorbereiding
De nieuwe site werd op de nieuwjaarsbijeenkomst aangekondigd door algemeen directeur Toon Gerbrands. Vanaf nu is het online platform in de lucht, na een lange periode van voorbereiding. PSV.nl won de afgelopen jaren veel publieksprijzen tijdens de verkiezing Beste en Meest populaire sportsite van het jaar, maar de club achtte de tijd rijp om weer stappen vooruit te zetten. De site is vormgegeven door partner The Capitals. De implementatie is verzorgd door GX en PSV Media draagt verantwoordelijkheid over de redactionele content. De site is onderdeel van het grote project Connected Stadium, dat dit seizoen met PSV-partner UPC is ontwikkeld en waardoor fans in het Philips Stadion nu beschikking hebben over een gratis hoogwaardig WiFi-netwerk.

Gemakkelijk navigeren
“Met de nieuwe site zijn we klaar voor de toekomst. PSV.nl krijgt meer een portal-functie voor alle andere platformen en is qua vormgeving helemaal 2015”, zegt Peter Rovers, manager Marketing, Media & Commercie. “We zijn benieuwd naar de reacties van de bezoekers.” Via PSV.nl is al het nieuws over de club te volgen en vind je ook alle informatie over de selectie van PSV, Jong PSV en de PSV Jeugdopleiding. Ook kun je heel gemakkelijk navigeren naar alle andere onderdelen van de club. De website zal de komende tijd nog verder worden geoptimaliseerd. Zeer binnenkort lanceert PSV ook de nieuwe officiële PSV app, die gratis is te downloaden voor mobiel en tablet.

PSVFANstore.nl
Naast PSV.nl heeft ook PSVFANstore.nl een nieuwe website gelanceerd. Alle PSV-merchandise artikelen zijn verkrijgbaar in een geheel nieuwe webshop. De nieuwe shop is nog overzichtelijker, biedt meer beleving en is nog eenvoudiger in het bestelproces. Daarnaast is het besteltijdstip verlengd tot 22.00 uur in de avond. Artikelen voor 22.00 uur besteld zijn de volgende dag al in huis! Nieuwsgierig? Kijk op www.psvfanstore.nl.

Reacties zeer welkom!
We nodigen iedereen van harte uit om zijn reactie, tip of feedback te geven op het vernieuwde PSV.nl. Dat kan bijvoorbeeld op Twitter via @PSVFANdesk of het e-mailadres fandesk@psv.nl