PSV Kidsclub wordt PSV FANclub

Artikel
PSV Kidsclub wordt PSV FANclub

Om jonge PSV-supporters nog beter bij de club te betrekken heeft PSV een aantal veranderingen doorgevoerd in de clublidmaatschappen voor kinderen. Meest zichtbare wijziging is de naam. Het lidmaatschap van de Phoxy Club en FC PSV valt per direct onder de overkoepelende PSV FANclub. De naam PSV Kidsclub verdwijnt.

FC PSV O11 en FC PSV O15
Kinderen van 0 t/m 14 jaar vinden bij PSV FANclub een lidmaatschap op maat waarmee ze opgroeien met PSV. Dat begint bij de Phoxy Club (voor kinderen t/m 6 jaar) en wordt daarna vervolgd bij FC PSV O11 en FC PSV O15. Deze laatste twee segmenten zijn inhoudelijk verbeterd om de belofte om dichter bij de club te komen nog beter waar te maken. Zo kent het FC PSV magazine een nieuwe insteek en worden spelers meer en beter betrokken bij de communicatie en activiteiten van de fanclub. Daarnaast is de huisstijl van FC PSV O15 zodanig vernieuwd dat deze dichter bij de stijl van PSV zelf komt te liggen.

App & activiteiten
Later dit jaar wordt er voor FC PSV 015 bovendien een exclusieve app gelanceerd, waarin nieuwsartikelen, video’s polls en games te vinden zijn. Leden die van de app gebruik gaan maken kunnen punten verdienen waarmee ze in aanmerking komen voor gave PSV-prijzen. Om een betere aansluiting te vinden bij deze doelgroep wordt het jaarlijkse evenement vervangen door meerdere kleinschalige evenementen, die de leden dichter bij de club brengen. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van een persconferentie, een FIFA-toernooi met de esporters van PSV of een meet&greet met een favoriete speler.

Word lid & ontvang een PSV Pyjama cadeau
Alle nieuwe leden die zich in november aanmelden bij de PSV FANclub (Phoxy Club 0-6 jaar, FC PSV 7-14 jaar) ontvangen een PSV Pyjama* cadeau! Aanmelden kan via psv.nl/sinterklaas. (*zolang de voorraad strekt). Deze actie loopt van 1 t/m 30 november 2020.