PSV Foundation supports, juist nu

Artikel
PSV Foundation supports, juist nu

Alleen wanneer we samen de schouders eronder zetten en elkaar helpen, komen we deze lastige tijd door. Dat is de reden waarom PSV het platform #PSVWeStandTogether heeft opgezet. Een platform met extra content, PSV Work Out-video’s en verschillende acties. Een van deze acties is in samenwerking met PSV Foundation.

Stuur een ansichtkaart
Wie in jouw omgeving kan een mooie boodschap of een extra steuntje in de rug gebruiken in deze roerige periode? Stuur diegene een PSV Foundation-ansichtkaart of een leuke kaart van ed Kidsclub. De vrijwilligers van PSV Foundation zorgen dat de ansichtkaart namens jou wordt geschreven en bezorgd. Er zitten geen kosten verbonden aan het sturen van deze ansichtkaart.

stuur een ansichtkaart

#PSVWeStandTogether
Om jullie een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijd heeft PSV samen met de Brainport Eindhoven-partners een online platform opgericht. Daarop stellen we de komende periode extra content ter beschikking. Ter vermaak, maar zeker ook om te inspireren. Daarnaast promoten we hier initiatieven waarmee we elkaar door deze tijd knokken. Want PSV’ers, we stand together!