PSV FANstore lanceert vrijdag thuistenue

PSV FANstore lanceert vrijdag thuistenue
1 min

Het thuistenue van PSV wordt komende vrijdag groots onthuld in de PSV FANstore. Om 19.00 uur opent de winkel in het Philips Stadion haar deuren en onthullen enkele spelers uit de selectie van Mark van Bommel het nieuwe tenue.

Extra’s  
Supporters die het shirt vrijdag (28 juni) in de fanstore van PSV direct kopen, profiteren van een aantal mooie voordelen. Niet alleen worden zij geholpen door enkele spelers, maar betalen zij voor de bedrukking op het nieuwe shirt deze avond niet € 19,99 maar slechts € 9,99. Daarnaast maken kopers van het thuisshirt kans op één van de vijf VIP-wedstrijdarrangementen tijdens PSV - FC Basel. Het nieuwe thuisshirt kost € 84,99. Juniormaten kosten € 74,99, Little Kids- en Baby-versies € 59,99.

Opening
PSV FANstore is vrijdag geopend volgens de reguliere openingstijden. Tussen 18.00 en 19.00 uur sluit de winkel even haar deuren om alles klaar te maken voor de officiële release van het tenue waarin PSV komend seizoen zijn thuiswedstrijden in speelt. Vervolgens is de store van 19.00 tot 21.00 uur geopend.