PSV Esports start samenwerking met Philips Hue

Artikel
PSV Esports start samenwerking met Philips Hue

PSV Esports gaat samenwerken met Philips Hue. De slimme lampen van Philips Hue en de online voetbaltak van de club gaan een samenwerking van minimaal één seizoen aan.

Setup naar een next level 
De Philips Hue-apparatuur wordt geïnstalleerd in de Esports-ruimte nabij de PSV FANstore, waardoor de plek naar een nieuw niveau getild wordt. Ook de zogenaamde setups van de esporters worden voorzien van Hue-apparatuur. Hierdoor is de gamebeleving nog beter. Met deze samenwerking wil Philips Hue ook de gamende doelgroep van PSV Esports aanspreken.

Philips Hue en PSV
De samenwerking met Philips Hue is een mooi nieuw hoofdstuk in een lange historie van Philips merken en PSV. “Philips en PSV hebben samen een ontzettend mooi en rijk verleden”, zegt Damian Bott, Manager Marketing en Media van PSV “Het is prachtig om op deze manier een nieuwe samenwerking met Philips Hue aan te gaan om de game ervaring van spelers naar een hoger niveau te tillen.

Unieke content 
Samen met Philips Hue gaat PSV Esports bijzondere en unieke content maken, niet alleen in de esports room maar ook bij de esporters thuis. Wekelijks zal een champion in de spotlight gezet worden, evenals een leuke tip of trick. De League of Legends-spelers worden de komende maander ook zelf letterlijk in de spotlight gezet, via de unieke Philips Hue Light Quiz. Daarin nemen zij het tegen elkaar op en testen ze hun kennis over League of Legends (Esports).

Philips Hue
Philips Hue heeft slimme verlichting voor elke woning, dus iedereen kan bijzondere momenten creëren met licht en automatische lichtroutines instellen. Ga aan de slag met Philips Hue zoals jij het wil: via Bluetooth of met een Hue Bridge. En geen zorgen, zelfs als je begint met een systeem dat via Bluetooth wordt geregeld, kunt je later altijd nog een Hue Bridge toevoegen.