PSV en PSV Foundation actief op Fantube

Artikel
PSV en PSV Foundation actief op Fantube

Iemand verrassen met een persoonlijke video of een felicitatie van een PSV’er? Fantube maakt het mogelijk! Op het nieuwe social mediaplatform kun je persoonlijke boodschappen aanvragen van bekenden. Namens PSV is vlogger Rob van de Graaf (LuckyGraafNL) actief op het platform, hij zamelt op die manier geld in voor de PSV Foundation.

De veiling voor de eerste boodschap van Rob van de Graaf is open tot woensdag 20.00 uur!

Ga hier naar de veiling

Fans verrassen
Fantube is 's werelds eerste Personal Media Platform. Fantube maakt het mogelijk voor mensen wereldwijd om een fan te verrassen met een persoonlijk video van zijn of haar favoriete artiest. Tegelijkertijd zamelt Fantube geld in voor een goed doel. Iedere artiest bepaalt de prijs van een video: gratis, vaste prijs of online veiling en bepaalt welk goed doel hij/zij ondersteunt. LuckyGraaf is actief op het platform en ondersteunt de PSV Foundation. Wekelijks kun je bieden op zijn persoonlijke boodschap.

Wereldwijd gerespecteerde artiesten
Fantube is gelanceerd met een aantal wereldwijd gerespecteerde artiesten, onder andere YouTube ster NikkieTutorials, met bijna 7 miljoen abonnees, DJ Oliver Heldens, DJ Hardwell, DJ Armin van Buuren en Edwin van der Sar. Actieve goede doelen op het platform zijn onder meer PSV Foundation, Make A Wish, Save the Children, War Child, Edwin van der Sar Foundation, United we Are en Muziekids.

Hoe werkt het:
1) Ga naar fantube.me en selecteer de artiest
2) Kies: win of koop een video
3) Vul persoonlijke informatie toe voor de aangevraagde video
4) Ontvang de video op tijd
5) Stuur je eerste reactie video terug naar de artiest